Over Carry

Coach en Trainer Positieve Gezondheid

Mijn naam is Carry Northolt. Ik woon met veel plezier in Utrecht Leidsche Rijn. Ik ben trotse moeder van een dochter en een zoon en heb een lieve vriend. Buiten zijn, dicht bij de natuur is belangrijk voor me. Ik houd van wandelen, fietsen, tuinieren in mijn moestuin, kamperen en actief zijn. Mijn gezin en mijn familie zijn belangrijk voor me. We doen graag dingen samen.

In mijn leven heb ik voor een aantal pittige uitdagingen gestaan zowel privé als in mijn werk. Hierdoor ben ik behoorlijk uit balans geraakt. Ik ervaarde geen verbinding met mijzelf. Ik had veel last van stress, had weinig energie en voelde me onzeker. Jarenlang was ik vooral bezig met zorgen voor anderen en `alles goed willen doen`. Voor mijzelf was ik streng. Ik voelde me verantwoordelijk voor alles en iedereen behalve voor mijzelf. Dit werd nog eens versterkt door mijn werk als manager; ik was letterlijk ‘manager van alles’. Zes jaar geleden kwam ik tot het besef dat ik dit niet langer vol hield, dit wilde ik niet meer. Maar wat dan wel?

Ik ben mij gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling, ben mijzelf tegen gekomen in de manier waarop ik dacht en leefde. De inzichten die ik hieruit kreeg brachten mij uiteindelijk bij wat belangrijk is voor mij! Vanuit deze nieuwe levenshouding ervaar ik nu rust, balans en vertrouwen in mijzelf. Het heeft mij doen beseffen dat durven kijken naar mijzelf en aangaan waar ik bang voor was het grootste cadeau is wat ik mijzelf kon geven. Dit gun ik jou ook!

Ik heb een grote passie voor Positieve Gezondheid. Positieve Gezondheid is een brede kijk op gezondheid. Door deze holistische manier van kijken naar jezelf en hoe het met je gaat ontwikkel je veerkracht.

Het is mijn droom om jou te laten groeien. Je inzichten te geven zodat jij in staat bent om je gedrag te veranderen. En je (weer) eigen regie kunt voeren over jouw leven. Zo kan jij zijn wie je werkelijk bent in verbinding met jezelf. Ik ben jouw gids op je persoonlijke reis!

Samenwerking

Indekerngezond

Indekerngezond is een wijkplatform en ontmoetingsplek in Leidsche Rijn voor en door de buurt, voor iedereen die in Leidsche Rijn woont en werkt. Alle activiteiten komen voort uit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Indekerngezond is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt ‘landen’, jezelf kunt ontwikkelen, van betekenis kunt zijn en weer uit kunt vliegen.

Ik werk als trainer Positieve Gezondheid en ben betrokken als vrijwilliger.

Lees meer in het Indekerngezond magazine: https://www.indekerngezond.nl/indekerngezond-magazine/

Institute for Positive Health (iPH)

Institute for Positive Health (iPH) is dé motor achter de beweging Positieve Gezondheid.
De stichting is opgericht door Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed. IPH wil de beweging rond Positieve Gezondheid stimuleren, versterken en versnellen. Zo maken we met elkaar van Nederland de grootste Blue Zone ter wereld, een plek waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven dan waar ook ter wereld.

Ik werk als zelfstandig trainer voor iPH en Visiom, partner van iPH.

NOBCO

Om kwalitatief hoogwaardige coachtrajecten te blijven bieden ben ik aangesloten bij de NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches, dé beroepsorganisatie voor coaches in Nederland.

Maximaal Gezond

Maximaal Gezond is een gezondheidsnetwerk van complementair werkende (zorg)professionals. Wij willen met onze kennis en kunde bijdragen aan de (preventieve) gezondheid van alle bewoners van Leidsche Rijn. De bewoner staat hierbij centraal.

Ontwikkeling

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven inspireren en verder te ontwikkelen. Ik heb ruime ervaring in het coachen en begeleiden van teams en individuen.

Ambitieus als ik ben, heb ik mij de laatste jaren verder geschoold als coach en trainer. Ik heb 2 zeer complete post-HBO opleidingen afgerond; Master in Essentie Ontwikkeling bij Corinor en Holistische Leefstijlcoaching bij de Academie voor Holistisch Coachen. Daarnaast heb ik de train-de-trainer opleiding gevolgd bij iPH en ben ik gecertificeerd trainer Positieve Gezondheid. Deze opleidingen hebben mij een breed assortiment aan coachtechnieken, interventies, tools en praktische ervaringen gegeven om passende coaching en training te kunnen bieden.